Herstart SEH College Tour op 10 maart

SEH laat in 2022 opnieuw een serie online uitzendingen maken voor financieel adviseurs. Na de veel bekeken én zeer goed gewaardeerde reeksen in 2020 (SEH KennisWeken) en 2021 (SEH College Tour) is dit jaar de eerste uitzending op 10 maart.

De woningmarkt is dan het centrale thema. In totaal staan 15 uitzendingen op de rol over belangrijke thema’s op het gebied van financieel (hypotheek)advies. Van duurzaamheid tot actief klantbeheer en van estate planning tot doelgroepen als starters en senioren. Vanuit een professionele studio zorgen experts voor actualiteiten en verdieping. Kortom, een zeer gevarieerd programma!

De eerste uitzending is dus op 10 maart, de laatst vindt plaats in december. U kunt uitzendingen terugkijken, hetzij omdat u bepaalde informatie nog eens goed tot zich wilt nemen, hetzij omdat u de livesessie niet kon bijwonen.

Het bekijken van de één uur durende uitzendingen kan Erkend Financieel Adviseurs punten (categorie B) opleveren voor de SEH PE 2022.


 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.